Blog
آموزش جاوا
متغیرها در جاوا
متغیر جاوا یک قطعه حافظه است که می تواند یک مقدار داده را به خود اختصاص داده و در خود نگهداری کند. بنابراین متغیرها یک نوع داده را در خود نگهداری می کنند که به دلایل مختلف توسط برنامه نویس ادامه مطلب…
آموزش جاوا
ساختار ونحوه برنامه نویسی در جاوا
به ساختار کلی یک کلاس در جاوا دقت کنید. package javaapplication1; import java.util.Scanner public class MyClass{ public static void main(String[] args) { // TODO code application logic here } } همانطور که می بینید در ابتدای این سورس نام پکیج ادامه مطلب…
آموزش جاوا
مختصری در مورد جاوا
زبان برنامه نویسی Java در ابتدا توسط میکروسیستم سان توسعه داده شد که برای اولین بارتوسط جیمز گاسلینگ ارایه شده بود و بطور رسمی در سال 1995 به عنوان جزء اصلی پلتفرم جاوا منتشر شد. با پیشرفت جاوا و محبوبیت ادامه مطلب…
دستهبندی نشده
آموزش برنامه نویسی جاوا
مختصری در مورد جاوا ساختار و نحوه برنامه نویسی در جاوا متغیرها در جاوا انواع داده ها در جاوا عملگرها در جاوا ساختارهای کنترلی در جاوا آموزش دستورات If و Else آموزش دستور Switch آموزش حلقه ی For آموزش حلقه ادامه مطلب…
آموزش PHP
کار با دیتابیس در Php
HTML Links insert یا جایگزینی insert یا جایگزینی insert یا جایگزینی insert یا جایگزینی insert یا جایگزینی
آموزش PHP
خواندن از فایل ها در php
بطور کلی توابع متعددی برای خواندن فایل در php وجود دارد که در ذیل به چند مورد متداول از آن ها می پردازیم.
تابع fread: این تابع به شکل زیر استفاده می شود
fread(file,length)
اولین پارامتر fread () شامل نام فایل مورد نظر برای خواندن است و پارامتر دوم حداکثر تعداد بایت ها را برای خواندن تعیین می کند.
به دستور زیر توجه کنید.
<?php
$file = fopen(“mytest.txt”,”r”);
fread($file,”20″);
fclose($file);
?>
آموزش PHP
کار کردن با فایل ها و نحوه نوشتن آن در php
در زبان php برای اینکه بتوانیم اطلاعات وردی کاربران را ذخیره کنیم لاجرم می باید دو روش زیر را برای ثبت داده ها انتخاب کنیم . در روش اول یا باید پایگاه دادهای به همین منظور پیاده سازی کنیم که شامل دیتابیس با جدول هایی مشخصی برای ثبت داده ها ست که می توانیم از پایگاه داده ای Sql بهره بگیریم. در روش دوم نیز فایل هایی را به منظور ثبت داده ها بوسیله نوشتن در سرور خود ایجاد کنیم تا از طریق آن اطلاعات ورودی کاربران بر روی آن فایل ها نوشته شود .تدبیر دوم اگرچه از لحاظ مدیریت داده ها کاری بس نامعقول و دشوار است ولیکن در برخی موارد بعنوان بهترین گزینه مطرح می شود بخصوص زمانی که حجم داده ها بسیار کم و نیازی به مدیریت داده نیست.
نحوه باز کردن فال ها در php
برای باز کردن فایل از تابعی که به همین منظور استفاده می شود استفاده می کنیم و آن تابع fopen() است این تابع دارای سه آرگومان یا پارامتر ورودی نام فایل، حالت و یا مد باز کردن فایل و مسیر تعیین شده برای باز کردن فایل است.
آموزش PHP
شی گرایی در php
شی می تواند به هر چیز فیزیکی و مفهومی که دارای ویژگی های منحصر به فردی بوده و بر اساس ان ویژگی ها از سایر اشیا متمایز می گردد اطلاق گردد. شی فیزیکی همانند عینک را در نظر بگیرید این شی دارای یک ویژگی منحصر به فردی است که با استفاده از آن می توان بینایی خود را تقویت کرد. اشیای مفهومی نیز به مانند اشیای فیزیکی دارای صفات معین و منحصر به فردی هستند که با در نظر گرفتن آن صفات از سایر اشیای مفهومی دیگر متمایز می گردند.
کلاس را می توان مجموعه ای از اشیا در نظر گرفت که دارای صفات و عمیلیات های مشترکی هستند. برای مثال می توان تمامی خودروهای موجود را تحت عنوان یک کلاس طبقه بندی و مورد بررسی قرار داد. اگر چه اشیایی که در یک کلاس طبقه بندی می شوند دارای تفاوت هایی هستند و لیکن همه آنها در برخی صفات به یکدیگر شباهت دارند. با توجه به مفاهیم شی و کلاس می توان به راحتی دریافت که کلاس اعم از شی می باشد. یا بعبارت دیگر کلاس را می توان مجموعه ای از اشیا که دارای صفات و عملیات های مشترکی هستند در نظر گرفت.
آموزش PHP
عملگرها در php
برای انجام اعمال خاص بر روی متغیرها یا داده ها از نمادهایی استفاده می کنیم که به آن عملگر می گویند برای مثال عملگر + عملگری است که ارزش های دو متغیر عددی را با هم جمع می کند. از لحاظ تقسیم بندی می توان عملگرها را به انواع مختلفی تقسیم نمود که هریک از آن دسته ها با توجه به ماهیت وکارکرد مشخص خود از سایر دسته بندی های دیگر متمایز می شود. در این مبحث آموزشی قصد داریم به انواع متفاوتی از عملگرها با توجه به دسته بندی های کلی آنها بپردازیم و با ذکر مثالی به تفهیم هر چه بیشتر این موضوع کمک نماییم.